Kentte maske denetimine çıkan polis, Alp Ü. isimli bir kişiye maske takmadığı için ceza kesti. Ceza kesilen Alp Ü., polislere beddua etti.
Gazi Caddesi üzerinde maske denetimi sırasında Fizik tedaviden yeni çıktığı için maskesini takmadığını dile getiren Alp Ü. polisle tartıştı. “Kimliğim yanımda yok, kimlik numaramı bilmiyorum” diyen Alp Ü. polisin kendisini karakola davet etmesi üzerine “Başka zaman gideriz” cevabını verdi. 
Polislere sağlık sorunu olduğunu söyleyen Alp Ü. isimli vatandaş, “Hastayım ben neden polis merkezine götürüyorsunuz beni. Sen hastalıktan anlamıyor musun Allah senin başına da versin o zaman” diyerek beddua etti. 
Telefonla eşini arayan ve kimlik numarasını öğrenen Alp Ü’ye daha önce de maske uyarısında bulunulduğu için 392 TL para cezası uygulandı. 
Cezaya itiraz eden vatandaş, polislere “Maaşınız çıktı iyisiniz. Cezalarla amirin memurun maaşı ödeniyor. Devlet geçim kaynağını bulmuş, üretim diye bir şey yok ama. 392 TL ceza çok değil mi asgari ücretle çalışan bir insana” dedi. 
Polisin maske takmanın zorunlu olduğunu hatırlatması üzerine “Zehir mi saçıyoruz” diyen vatandaş daha sonra evrakı imzalayarak oradan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim