Kararname kapsamında Çorum Vali Yardımcısı Hamdi Bolat ile Sungurlu, Uğurludağ ve Osmancık Kaymakamları tayin edilmiş, yerlerine 2 Vali Yardımcısı ve 3 kaymakam ataması yapılmıştı.
Kararname uyarınca Çorumlu hemşehrilerimiz Kayseri Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı’nın Bursa Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı’na, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı’nın ise Mamak Kaymakamlığı görevine atandığı öğrenildi.

Mustafa Masatlı Kimdir?

26 Kasım 1969'da Sungurlu'da doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Ankara ve Sungurlu'da tamamladı. İ.Ü.Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. C.Ü.Yönetim ve Çalışma Sosyolojisi A.B.D.'nda yüksek lisans yaptı. Mesleğe 1994 yılında Tokat Kaymakam Adayı olarak başladı. 8 ay süreyle İngiltere'de bulundu. Ulaş (Sivas), Bahçesaray (Van), Demre (Antalya), Alaçam (Samsun), Gerede (Bolu) Kaymakamlığı ile Tekirdağ Vali Yardımcılığı ve İl Özel İdare Genel Sekreter Vekilliği görevlerinde bulundu.2014 yılında Kayseri Vali Yardımcılığı'na atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Ali Mantı Kimdir?

2 Ocak 1964 tarihinde Çorum ili Alaca ilçesi doğumlu olup; ilk, orta ve lise öğrenimini burada yaptı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 1987 yılında mezun olan Ali Mantı, 1990 yılında Tokat Kaymakam Adaylığına başladı. Amasya, Trabzon, Kayseri illerinde Kaymakam vekilliği, Yozgat, Artvin, Kastamonu illerinde de kaymakamlık yaptı. Vali yardımcısı olarak Sivas, Amasya ve Kayseri illerinde görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Ali Mantı 24 Ağustos 2009 tarihinden beri Bandırma Kaymakamı olarak görevini yürütüyordu.
(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim