Masal Kreş’in 200 metrekare oyun alanı ile (100 metrekare kapalı) 3 katlı, bahçeli butik bir kreş olduğunu belirten Estetik, “2-6 yaş grubu çocuklarına hizmet veren kreşimiz, bilim ve sanat temelli etkinliklerden oluşan bir eğitim programını benimsemiştir. Sınırlı sayıda tuttuğumuz kontenjan ile çocuklarımıza rahat hareket edebilecekleri alanları sunuyoruz.

Beslenme, temizlik, güvenlik ve eğitime özel bir önem veriyoruz” dedi.

Öğrencilerin okul öncesi dönemde tat duyularının gelişmesi ve sağlıklı bir beslenme alışkanlığı kazanmaları için en üst düzeyde çaba sarf ettiklerini kaydeden Estetik, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Kreşimiz müstakil ve korunaklı yapısıyla öğrencilerimize güvenli ve doğal bir ortam sunuyor. Kreşimizin bütün bölümlerinde güvenlik kameraları mevcuttur. Hem açık oyun alanımız hem de soğuk havalarda kullanabileceğimiz kapalı oyun alanlarımız mevcuttur.

Öğrencilerimize öğrenme sürecinde aktif rol alma imkânları sunduğumuzdan; yaparak ve yaşayarak öğrenme fırsatları yakalamaktadırlar.”

Kreş Kurucusu Esra Ergin Estetik ayrıca Estetik Bale ve Dans bölümünden tüm kreş öğrencilerinin faydalanabilmesi için özel fırsatlar ve avantajlar sunduklarını da sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim