Mimar Sinan Mahallesi Fevzi Çakmak 1. Cadde No: 23/A adresinde bulunan Mertoğlu Yapı İnşaat firmasının açılışına Türkiyem İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yakup Sayat başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Firmanın açılış kordelasına Ahmet Bayraklı ile Yakup Sayat keserken, açılış sonunda davetlilere ikramda bulunuldu.

Çorum’da 6 yıldır sektörün içinde olduğunu, daha önceki dönemde de İstanbul firmalarının Çorum, Ankara ve Karadeniz Bölge yöneticiliğini yaptığını belirten Ahmet Can Mert, tecrübelerinden Çorumluların yararlanması adına bu firmayı kurduğunu açıkladı. Türkiye’nin bir çok kentinde inşaat, mantolama, çatı, peyzaj, bina merkezi sistemleri ve fayans gibi hizmetleri yerine getirdiklerini söyleyen Mert, mantolamaya özel bir önem verdiklerini, 2019 sonuna kadar uzatılan süre içinde Çorum’da bir çok binayı yenilemeyi hedeflediklerini vurguladı.

Mantolama işinde son yıllarda dışarıdan gelen firmaların yoğunlaştığını söyleyen Mert, vatandaşların bu işi bildikleri, sorun yaşadıklarında muhatap bulabilecekleri firmalara yaptırması gerektiğini, Çorum’da da son dönemde yabancı firmaların sayısında büyük bir artış yaşandığını, malzeme ve işçilik hatalarının düzeltilmesi için de daha sonra kendilerine başvurulduğunu kaydetti.

(Emre URAL)

Editör: TE Bilisim