1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası nedeniyle Çorum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Can Doğan, Başkan Yardımcısı Nazik Bulut, yönetim kurulu üyeleri Türkay Yücel, Murat Metin ve Lemzi Çöplü Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül, “Muhasebecilerimiz, mali müşavirlerimiz, yeminli mali müşavirlerimiz bizim esnafımızın iş adamımızın maliyeyle arasında çok güzel bir köprü görevi görüyor. Her işte branşlaşma iyice detaylandı. Mali Müşavirler, muhasebeciler görevlerini en iyi şekilde yapıyor. Böyle güzel çalışma sonucunda esnafımız ve ülkemiz çok kazanmış olur. Muhasebeciler Haftasını kutluyor, ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çorum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Can Doğan ise, mesleğin farkındalığını ve mesleği tanıtmak amacıyla ziyarette bulunduklarını belirtti.

Doğan, “1-7 Mart Muhasebe haftası ülke genelinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler olarak mesleğin farkındalığını ve mesleğin tanıtımıyla ilgili olarak kutlanmaktadır. Ülkemizde 108 bin Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavir bulunmakta. 18 Bin de stajer serbest meslek sahibi arkadaşımız var. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamız anayasanın 135.maddesine göre kurulmuş bir odadır. Mesleğimizin farkındalığını tanıtmak ve mesleğimizi anlatmak için sizleri ziyaret ettik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyor yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim