Mehmet Ali Doğan’ın 28 yaşındaki büyük oğlu Yalçın Doğan’ın kullandığı otomobil, Cuma gecesi saat 24.00 sıralarında İncek civarında yağış nedeniyle kaygan hale gelmiş yolda kayarak röfüje çarptı ve iki takla attı. Yalçın Doğan olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan kuzeni, kazayı başından yaralanarak atlattı.
Yalçın Doğan’ın cenazesi, Cumartesi günü ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra,Karşıyaka Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine, Sungurlu’da bulunan işadamı Haydar Ali Öztaş ile Çorum’dan Mehmet Yolyapar ve Niyazi Özmercan birlikte katılırken, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun, Çankaya eski Belediye Başkanı Doğan Taşdelen, Çorum Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır ve HDF Başkanı Cemal Emir başta olmak üzere pek çok tanınmış şahsiyet Karşıyaka Camii’nde hazır bulundu.
ÇORUM HABER,genç yaşta hayata vedan eden Yalçın Doğan’a Allah’tan rahmet, evlat acısı yaşayan Fatma-M.Ali Doğan çiftine, küçük oğulları Doğan Doğan’a, tüm yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diler.





Editör: TE Bilisim