Arar Makina, 23-26 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da gerçekleşen ‘’İDMA’’ 6. Uluslararası Un-İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Yem, Değirmen Makinaları ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi, Teknolojileri Fuarı’nda 550 m² stantla görkemli bir show yaptı.
Arar Makina’dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye ve yurt dışından ilginin bir hayli yoğun olduğu fuar, alınan övgülerle çok verimli bir şekilde tamamlandı. Yaklaşık 200 firmanın katıldığı fuarda sergilenen makinalar ve özenle hazırlanmış standı ile göz dolduran Arar Makine, tüm beğenileri üzerine çekti. Geliştirilen teknolojileri, görselliği ve kalitesiyle ilgi gören makinalarını sergileyip müşterileriyle birebir ilgilenme olanağı yaşayan firma, fuardan birçok bağlantı ve başarılı sonuçlarla döndü.
2013 yılında Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan Arar Makina’nın, kalite ve disiplini kendisine amaç edinmiş, sektöründe bir numara olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen genç bir firma olduğu kaydedilerek, “Yüksek ve geliştirilmiş AR-GE bölümü sayesinde son teknoloji makina ve genç beyinlerle çalışan Arar Makine, her zaman çağa uyum sağlamayı ve dinamik kalmayı hedefleri arasına almıştır. Patent ve endüstriyel tasarım tescilli makinalarıyla sektörün devleri arasında yerini alan Arar Makine, kurulduğu günden buyana Türkiye ve Dünyanın birçok bölgesine Çorum’dan ihracaat yapmış, onlarca anahtar teslimi fabrika kurmuş ve kurmaya devam etmektedir” denildi.
Arar Makine’nın sektöründe onurlu ve azimli çalışmalarıyla lider olma yolunda emin adımlarla ilerlediği de belirtilerek, “Sektördeki 40 yıllık tecrübesiyle, yenilik ve teknolojiyi birleştirerek hedeflerini kısa sürede tamamlayan Arar Makine, başarılarının haklı gururunu yaşamaktadır. Arar Makina 2 yıl gibi kısa sürede yaptıklarıyla gelecekte de adından çokça söz ettireceğini göstermiştir” ifadesi kullanıldı.
Öte yandan, Arar Makina yönetimi tarafından, fuar etkinliğine ilgi ve desteklerinden dolayı, Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, MÜSİAD Başkanı Ahmet Köksal, MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Çorumlu sanayici ve işadamları, müşteriler, ziyaretçiler, fuar katılımcıları ve Arar Makina standını onurlandıran herkese, ayrıca, Arar Makina ile birlikte 6 firmanın daha organizasyonunu yapan Genç Medya sahibi Ali Devran’a teşekkür edildi.


Arar Makina’nın 550 metrekarelik standı, Fuar’da büyük ilgi gördü. 


Ortada baba, Arar Makina Yönetim Kurulu Başkanı Arar Arif Tenikeci,
solda Genel Müdür Yaşar Tenikeci, sağda Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tenikeci. 


Arar Makina sahipleri, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve diğer bazı konuklarla birlikte…

(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim