Yaptığı resimlerle adından bahsettiren Usta Ressam Makbule Ayaz birbirinden değerli eserlerden oluşan sergisini Çorum Belediyesi Sanat Galerisi’nde açtı.

Serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve çok sayıda davetli katıldı.

Serginin açılışında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorum Belediyesi olarak kültür ve sanat dostu bir belediyecilik yaptıklarını kaydetti. Çorumluların kültürel anlamda ne kalkınırlarsa kalkınsınlar kültürel anlamda bir üst noktaya ulaşmak için çabaladığını dile getirdi. Candan, Çorumluların bu sergilere ilgi gösterdiği sürece Çorum belediyesi olarak kültürel alanda daha çok hizmet vermeye çalışacaklarını dile getirdi. yapılan konuşmanın ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.

Çorum Belediyesi Sanat Galerisinde ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunan, kendine has tekniklerle çalışan ünlü ressam Makbule Ayaz'ın "Makbule Ayaz Resim Sergisi" isimli kişisel sergisi, Çorum Belediyesi Sanat Galerisi’nde 29 Eylül 2018 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim