Mecitözü Gazi Düğün Salonu Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Bülent Bora Baltacı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Baltacı “ Ben bu memleketin çocuğuyum. Bu memleketi seviyorum. Büyüklerimizin güzel bir sözü vardır. “Kuru kuruya kurban olduğum”  derler. Allah şahit bu topraklara olan sevgim hamasi bir sevgi değildir. Ben sevdiğim değerler için risk almasını bilen bir insanım. Vatan sevgimin tasdikidir. Kimse bırakın seçilmeyi sağ dönmenin bile garantisi olmadığı için Hakkari'den Şırnak'tan aday olmak istemezken uzun süre aday olduğum bir partiden   daha önce Şırnak Milletvekili Adayı oldum. Şimdi Mecitözü'ne olan sevgimin tasdiki olsun diye söz veriyorum. Mecitözü için gecemi gündüzüme katmaz isem namerdim. Her türlü şahsi çıkarı elimin tersi ile itmezsen namerdim. Sizin hakkınızı kendi hakkımın üstümde tutmazsam namerdim. Buradan size şunun sözünü veriyorum. Size hizmet gelsin diye devletin tahsis ettiği bütçesiyle alınan makam aracının kapısını açmadan satıp gençlerimize ücretsiz dershane açacağım. İlçeden dershane için ile geliş gidiş yapmalarına izin vermeyeceğim.Ben görevim boyunca kendi özel aracıma binip benzinimi kendi cebinden karşılayıp kendi aracıma bineceğim" dedi.

"BELEDİYENİN GELİR VE GİDERLERİNİ ÇARŞAF ÇARŞAF DUVARA ASACAĞIM"

İYİ Parti Çorum Mecitözü Belediye Başkanı Adayı Bülent Bora Baltacı, " İlçemize Reis- i Cumhur dahi gelse Mecitözülünün her gün yiyemediği ekmeği ben kimseye ikram etmeyeceğim.Mecitözülü kuru fasulye soğan yerken ben belediyenin kesesinden kimseye kebap ısmarlamayacağım. Söz veriyorum siz nasıl evinize bir kanepe dahi alırken evin en küçük çocuğuna dahi fikrini soruyorsunuz bende öyle yapacağım. Belediyeye bir iğneyle bir iplik dahi alınsa Mecitözü'nde yaşayan yediden yetmişe bütün hemşerilerimizin haberi olacak.Kimden alınacak kaça alınacak hepsini bileceksiniz.Size söz veriyorum bir apartman yöneticisi dahi her ay apartman gelir giderlerini apartmanın kapısına asıyorsa belediyenin geliri nedir, gideri nedir her ay belediyenin duvarına çarşaf gibi asacağım" şeklinde konuştu.

"BEKARLARI EVLENDİRİP YAŞLILARI HACCA GÖNDERECEĞİM"

Vaadlerini sürdüren Başkan Adayı Baltacı,"Mahallelerden oluşan bir ilçe meclisi kuracağım.El birliğiyle maddi durumu olmayan hastaları tedavi ettirip, parasızlıktan evlenemeyen gençlere maddi destek sağlayacağız. Yaşlıları hacca göndereceğim.Yardım adı altında oy alınıp satılması Mecitözü'ne yapılan en büyük hakarettir.Sizin elinizden tutmak için hangi partilisiniz diye sormayacağım. Kimin ihtiyacı var diye soracağım.Mecitözü'nde bütün kurumlar kapatılmıştır. Ellerinden gelse kaymakamlığı da kapatacaklar.25 kuruşluk poşete muhtaç olmuş hükümetin Mecitözü'ne katacağı ne olabilir.İYİ Parti bu memleketi bölen değil sağını solunu toplayan olacaktır" ifadelerine yer verdi.(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim