Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine, Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, Gençlik Merkezi kurs hocaları, İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi (İFAM) yetkililerinden Mehmet Polat ve Hüseyin Şahin, Gençlik Liderleri, Gençlik Merkezi çalışanları ve gençlik merkezi üye gençleri katıldı.
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, “Ramazanın manevi ikliminde amacımız bir araya gelerek, kaynaşmayı, birlik, beraberlik ve dostluğumuzun pekişmesini sağlamaktır. Aynı zamanda Ramazan’ın manevi ikliminden de faydalanmaktır. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü olarak organize ettiğimiz iftar yemeğinde emeği geçen tüm personelimize ve iştiraklerinizden dolayı tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunarım.” dedi.
Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı ise, “Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi çalışanlarıyla ve üye gençlerimizle birlikte gençlik merkezimiz büyük bir aile olarak bir aradaydı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, bir sonraki ramazanda buluşmayı ümit ediyorum” dedi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim