Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Şube Başkanı Mustafa Köroğlu, Genel Başkan Mahmut Arslan’ın 25 Aralık günü Çorum’a geleceğini açıkladı.

Türkiye’de sendikal hareketin en önemli gündem maddesi haline gelen ve kangrene dönüşen taşeron işçi konusunda Hak-İş Konfederasyonu’nun büyük bir kararlılıkla mücadele ettiğini dile getiren Mustafa Köroğlu, “Bu mücadelemiz sonucunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 Aralık 2017 günü yapılan basın açıklaması ile taşeron işçiye büyük bir müjde vermiştir. Hak-İş’in kararlı mücadelesi sonunda alınan kararla büyük bir başarıya imza attık. Bu kapsamda Hak-İş Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 25 Aralık günü ilimize gelerek işçilerle buluşacaktır. Genel Başkanımız Arslan, Çorum’da Samsun yolu üzerindeki Yıldız Park Düğün Salonu’nda saat 18.00’de taşeron konusunda bir bilgilendirme toplantısı yapacaktır” diye konuştu.

Hak-İş İl Temsilcisi Köroğlu toplantıya Çorum genelinde merkez ve ilçelerdeki tüm taşeron işçilerin davetli olduğunu sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim