31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçimleri ile ilgili çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Gülabibey Mahallesi ile Kale Mahallesi’nin kesiştiği noktada bulunan Aşıklar Tepesi’nde bulunan Çay Bahçesi işletmecisi Vahap Akyol aracılığı ile mahalle sakinlerinin daveti üzerine bir toplantı düzenledi. Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun ve Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin’in de katıldığı toplantıda MHP Adayı Şahin’e parti yöneticileriyle il genel ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Mahalle sakinleri MHP Başkan Adayı Şahin’e bölgelerinin sorunlarıyla ilgili bilgiler vererek bazı taleplerde bulundular. Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Adayı Kenan Şahin ise, kendisine iletilen tüm sorunları not alırken çözümü noktasında da başkan seçilmesi halinde söz verdi.

Çorum’da 31 Mart seçimleriyle birlikte MHP Belediyeciliğinin hakim olacağını anlatan Kenan Şahin, belediyecilik anlayışında hizmette ayrım olmadığını ve başta Aşıklar Tepesi’nin bulunduğu bölgeler olmak üzere tüm mahallelere eşit hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacaklarını dile getirdi.

MHP adayı Kenan Şahin’in kendilerine gösterdiği ilgi alaka ve sorunların çözümü konusunda ortaya koyduğu samimi yaklaşımdan dolayı son derece memnun kalan semt sakinleri de Başkan Adayı Kenan Şahin’e hem destek sözü verdiler, hem de seçimlerde başarılar dilediler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim