Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Meclis Üyeleri Nurullah İpek, Bilal Keleş, AK Parti il, merkez ilçe ve gençlik kolları yöneticileri, Akkent Mahalllesi Muhtarı Necip Güler ve mahalle sakinlerinin katıldığı iftar programında Başkan Külcü ve Erhan Akar birer konuşma yaptı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Ramazan’ı doya doya yaşamayı, Ramazan’ın manevi ikliminden dolu dolu istifade etmeyi ve güzellikler içerisinde bizi bayrama eriştirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımızın ilkini Akkent Mahallemizde başlayarak bismillah dedik. 5 mahallemiz başta olmak üzere gençlerle, çocuklarla iftar programları yaparak 25 bin, 30 bin kardeşimizle gönül sofralarında buluşacağız” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akar da yaptığı konuşmada, mahalle iftarlarını düzenleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.

Güler’den teşekkür

Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler de yaptığı konuşmada mahallelerine yapılan hizmetler nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.

Akkent Mahallesi’ne önemli hizmetler yapıldığını vurgulayan Güler, “Mahallemizi adeta ormana çevirdiniz. Ağaçlandırma çalışmalarınız, yaptığınız parklar, mahalle Kur’an Kursu, spor tesisleri gibi çok sayıda çalışmayla birlikte mahallemizin çehresini değiştirdiniz. Çorum çöplüğünde başlattığınız Katı atık tesisi ile mahallemizi kötü kokudan kurtardınız. Akkent Mahallemizde mahalle sakinlerimizi hep bir araya getirmek için böyle güzel bir programı yaptığınız ve hizmetleriniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kur’an ziyafeti

Çorum Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde düzenlenen mahalle iftarı öncesi Belediye Mehter takımının yaptığı gösteri ve Grup Çağrı’nın seslendirdiği ezgiler beğeni topladı.

Dünya Kur’an-ı Kerim okuma birincisi hafız Yaşar Çuhadar ve Türkiye Kur’an-ı Kerim okuma birincisi Mansur Sağır’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti iftar sofrasında bir araya gelen kalabalığı adeta mest etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim