Özel Çorum Sınav Temel Lisesi Kurucu Müdürü Selami Tüysüz, 2017 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonucuna göre büyük bir başarıya daha imza attıklarını açıkladı.

Sınav sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Selami Tüysüz, öğrencilerinden Törekut Buğra Erdoğan’ın Çorum 1.’si ve Türkiye 43.’sü olduğunu duyurdu.

LYS Çorum 2.’sinin de öğrencileri arasında yer aldığını belirten Tüysüz, “Sınav Kurs Merkezi öğrencilerimizden Sinan Adalı il 2.’si olurken çok sayıda öğrencimiz de sıralamada ilk 10 bine girerek başarılarıyla bizleri ve ailelerini gururlandırdılar” dedi.

LYS şampiyonu öğrencilerini kutlayarak plaketle ödüllendiren Tüysüz, “Başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve velilerimizi de tebrik ediyorum” diye konuştu.

18-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan tercih işlemleri süreciyle ilgili de bilgiler veren Sınav Temel Lisesi Kurucu Müdürü Tüysüz, “Gelişim Üniversitesi işbirliğinde, uzman Rehber Öğretmen ekibimizle, Çorum’da sınava giren tüm üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti vereceğiz” şeklinde konuştu.

LYS şampiyonlarından Törekut Buğra Erdoğan, Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni tam burslu olarak tercih etmeyi planladığını belirterek, “İyi bir hukukçu olmayı hedefliyorum” dedi.

Başöğretmen Anadolu Lisesi mezunu Sinan Adalı ise Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni tercih etmeyi düşündüğünü ifade etti.

Erdoğan ve Adalı ayrıca Sınav Temel Lisesi Kurucu Müdürü Selami Tüysüz başta olmak üzere sınava hazırlık döneminde daima yanlarında olan ailelerine ve öğretmenlerine de teşekkür ettiler. Şampiyon öğrenciler, sınava birlikte hazırlandıkları arkadaşlarına da desteklerinden dolayı şükranlarını ifade etmeyi ihmal etmediler.

(ADVERTORİAL)

Editör: TE Bilisim