Dolandırıcılara karşı uyarılarda bulunan ve çarşı esnafı ile okulları ziyaret ederek kamuoyu bilinçlendirme çalışması gerçekleştiren LÖSEV’i Çorum halkı ilgi ve memnuniyetle karşıladı. Çorumlular herkesi kanserle mücadelede LÖSEV’ in yanında olmaya davet etti

LÖSEV adı kullanılarak yapılan dolandırıcılıklara dikkat çeken LÖSEV yetkilileri, gönüllüler ve hasta ailelerinin de destekleri ile tüm Türkiye’de kamuoyu bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Çorum’dan sonra sırada birçok il olduğunu söyleyen LÖSEV yetkilileri, tüm çarşı esnafını gezerek “LÖSEV kapı kapı dolaşıp para istemez” uyarısında bulundu.

“DOLANDIRICILARI ANINDA İHBAR EDİN”

LÖSEV adına gazete satan, para toplayan kişilerin kapı kapı gezdiğini dile getiren yetkililer, “Karşılaştığınızda hemen 155 polis imdat ve 0312 447 06 60 LÖSEV imdat telefonlarına ihbarda bulunun, LÖSEV tarafından hızla hukuki yollara başvurulacak ve gerekli işlemler başlatılacaktır” dediler.

“SİZ DE LÖSEV GÖNÜLLÜSÜ OLUN”

Kamuoyu bilinçlendirme çalışmasına katılan LÖSEV gönüllüleri kansere karşı mücadele de her bireye düşen görevler olduğunu ve bu çalışmaları el birliği ile daha da güçlü yürütebileceğimizi ve toplumu kansere karşı koruyabileceğimizi paylaştı.

LÖSEV’in bağış toplayan değil, bağış kabul eden bir vakıf olduğunu söyleyen LÖSEV yetkilileri, “Vakfa bağışları kurumsal yollardan yapılması gerekiyor. 3406’ya HAYAT yazıp göndererek, internet üzerinden ya da ulusal banka şubelerinde sadece LÖSEV diyerek bağış yapılabilir” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim