Oda Başkanı İsmet Çıtak beraberinde Başkan Yardımcısı Kemal Sakallı ve Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve İkinci Bahar Lokantası Genel Müdürü Emre Çıtak, Polis Teşkilatı’nın 172. yılı ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İsmet Çıtak, “Ülkemizin ve vatandaşlarımızın güvenliği için yeri gelir ailesinden fedakârlık yaparak çalışan, gece gündüz demeden her zaman bizim yanımızda olan tüm polislerimizin Polis Haftasını canı gönülden kutluyorum. Polisimiz, bugün Türkiye’nin her noktasında toplumun güvenliğini sağlamak için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf ediyor. Bütün polislerimizin Allah yardımcısı olsun. Güvenlik olarak sizlere emanetiz. Hepsinden Allah razı olsun. Ülkemiz için şehit düşen tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum, Rabbim gazilerimize de acil şifalar versin. Kazasız belasız görev yapmayı da arkadaşlarımıza nasip etsin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ise, “Türk milleti her zaman polisinin yanında yer alan millettir. Suç ve suçluyla mücadelemiz daima sürecektir. Polis teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle bizleri yalnız bırakmayan Çorum Aşçılar ve Lokantacılar Odası Başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Oda Başkanı İsmet Çıtak ve beraberindeki heyet Kolcu’nun ardından İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polisleri ziyaret ederek tatlı ikramında da bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim