Okul öğretmenlerinden Fatma Karafakıoğlu rehberliğinde öğretmen, öğrenci ve velilerin katkısıyla toplanan yaklaşık 3500 adet yıpranmamış ve yeniye yakın durumdaki giysi ve ayakkabı dün düzenlenen bir törenle Kızılay yetkililerine teslim edildi.

Teslim töreninde konuşan Okul Müdürü Halit Güneş, geçen ay da Arakan için bir yardım kampanyası düzenlediklerini hatırlatarak, “Bu ay ise kendi şehrimizde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bir yardım kampanyası düzenlemiş bulunuyoruz. Yaklaşık 3500 adet giysi ve ayakkabı, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin gayretleriyle toplanarak paketlendi. 62 koliden oluşan giysi ve ayakkabıların Kızılay vasıtasıyla ilimizdeki yardıma muhtaç insanlara en iyi şekilde ulaştırılacağına inanıyoruz. Bu kampanyada emek veren, aktkı sağlayan tün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ardından söz alan Türk Kızılayı Çorum Şubesi Başkanı Sedat Canbolat ise toplanan yardımların yaklaşık 1000 aileyi giydirecek sayıda olduğunu belirterek, “Bu kış günlerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için bu tür yardımlar büyük anlam ifade ediyor. O nedenle yardım kampanyasına imza atan Okul yönetimini, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yardımların Allah katında da kabul olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Ardından içerisinde çeşitli kıyafet ve ayakkabı bulunan 62 koli, öğrenciler tarafından Kızılay’ın kamyonetine yüklendi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim