Mehmetçik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri bünyesinde yaptıkları yardım çalışması ile Halep’e gönderilmek üzere bir ton un ve kuru gıda yardımı topladı. Toplanan yardımlar Halep’e ulaştırılmak üzere okul öğretmenlerinden Ramazan İşçen tarafından Çorum İHH Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Terziöz’e teslim edildi.

İHH Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Terziöz, “Okullarda yapılan yardım çalışmalarını minik yavrularımızın yardımlaşma bilicinin gelişmesi, ihtiyaç sahiplerinin mağduriyetinin giderilmesi ve sevap hanelerinin dolması açısından çok önemli buluyoruz” diye konuştu.

Ümit Terziöz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Suriye yardımlarının aralıksız devam etmesi gerekiyor çünkü mağduriyet çok fazla. Çorumdaki tüm okullarda çalışma yapılması için öğretmenlere buradan çağrı yapıyoruz. Yardım hazırlayanlar 05388777655 nolu telefondan bize ulaşabilir. Mehmetçik Lisesi talebeleri ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Çorum'da ve İlçelerinde Halep / Suriye gönüllü çalışması yapmak isteyen kardeşlerimiz toplanacak yardımların içeriğiyle ve nasıl yapılacağıyla ilgili bizimle temasa geçsinler”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim