Spor adına birçok organizasyonu içerisinde barındıran ve Bahabey Caddesi Migros karşı arasında faaliyete geçen Life Center Fıtness Club’ün işletmeciliğini Cem Anıl Kabalak yapıyor. Tam donalımlı spor salonu olarak Çorum halkının hizmetine azılan spor salonunda Fitness, Body Building, Zumba, Plates, Spining, Çocuk Jimnastiği, Boks, Kick Boks gibi sporlar yapılabilecek.

Çorumsporlu eski futbolcu Cem Anıl Kabalak tarafından işletilen spor salonu içerisinde soyunma odaları, duş, dinlenme alanı, birbirinden sağlıklı ve değişik içecek seçeneklerinin bulunduğu Vitamin Bar gibi ünitelerin yer aldığı da belirtildi.

Cem Anıl Kabalak yaptığı açıklamada “550 metrekare alanda kurulu olan salonumuzda bay, bayan duşlarımız, havalandırmamız bulunmaktadır. Diğer salonlara göre salonumuzda kaoçuk zemin kullandık. Ekstra olarak koşu bantlarımızda televizyon hizmeti de getirdik” şeklinde konuştu.

Zumba Plates ve Game Fitness Antrenörü Dürdane Korkmaz ise bayan üyelere özel olarak hocalık yapacaklarını söyledi. Korkmaz, “Akşamları bayan seansları olacak. Akşam daha çok iş çıkışları seanslarımızı yapmaya çalışacağız. Zumba ve plates gibi sporlar ayrı ayrı günlerde gerçekleştireceğiz. Kilo alma ya da kilo verme gibi isteklere göre kişiye özel programlar hazırlacağız. Üylerimiz bize geldiğinde ücret değil, onların isteklerine göre bir şeyler yapmaya çalışacağız” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim