63 ilden 200’den fazla firmanın katılım sağladığı yarışmada; yenilikçilik, sürdürebilirlik, tasarım kalitesi, hijyen deneyimi, kompozisyon ve görsel etki alanında değerlendirmeye alınan Tortillove Lavaş ekmeği lezzet yönü dışında kurumsal kimliğe gösterdiği önem nedeniyle de kanaat puanı alan firma oldu.

Ödül törenine, Mutlukal Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Yusuf Erzurumluoğlu ve Çorum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Erdal Karıncalı birlikte katıldılar.

İstanbul’da gerçekleşen ödül töreninde Mutlukal Gıda A.Ş. adına ödülü teslim alan Yusuf Erzurumluoğlu, “Bu ödülü alabilmek için firmamız ve ürünümüzü ödüle aday olarak bu yarışmaya katılımda desteklerini esirgemeyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm Mutlukal Grubu çalışanlarımız adına almış olduğumuz bu ödül bizleri gururlandırdı. Bundan sonra daha güzel projelere imza atmak için tüm inancımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler kaliteli hizmet için gece gündüz demeden, sizler Mutlukal’ın diye çalışıyoruz.’’ dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü E. Elfaz Ermiş de, ilimizde faaliyet gösteren firmaların ödül almış olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilimizde faaliyet gösteren tüm firmaların ödüle layık ürünler ürettiğini ancak bu ürünlerin tanıtımı ve reklamı anlamında bu ve buna benzer yarışmalara katılım yapmaları gerektiğinin önemini vurguladı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim