7’den 70’e herkese kendi yaş grubuna, seviyesine ve İngilizce öğrenmedeki amacına göre birçok farklı grupta İngilizce kursları verdiklerini belirten Yücel, “İlk ve ortaokul öğrencileri için 50 ve 72 saatlik, lise ve üniversite öğrencileri için 72 saatlik ve üniversite öğrencileri ve yetişkinler için ise 72 ve 120’şer saatlik farklı düzeylerde İngilizce kurslarımız var. Yazın eğlenerek İngilizce/bilgisayar öğrenmek isteyen tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi Language Centre’nin yenilenen modern ortamında ve donanımlı sınıflarında yabancı dil ve bilgisayar öğrenmeye bekliyoruz” dedi.
Language Centre’nin en iddialı olduğu programlardan birisinin de YDS hazırlık kursları olduğunu ifade eden Yücel, açıklamasında şu bilgileri verdi:
“Akademik ya da bürokratik kariyer düşünenlerin mutlaka başarılı olması gerektiği YDS Eylül ayında yapılacak. Bu sınava hazırlık amaçlı kurslarımız da 7 Temmuz’da başlıyor. Intermediate düzeyde olanların katılabileceği bu kurslarımızın toplam süresi 120 saattir. Language Centre YDS Hazırlık kurslarına katılın, kariyer basamaklarında siz de bir adım öne geçin.
Bilgisayar İşletmenliği kurslarımızda kampanyamız devam ediyor. 160 saatlik Bilgisayar İşletmenliği sertifika programımız sadece 360 TL, hem de 3 taksitle ödeme imkânı sunuyoruz. Yine bilgisayar işletmenliği dışında bilgisayarlı muhasebe, autocad, solidworks, grafik-tasarım kurslarımız da talepler doğrultusunda açılmaktadır. Bilgisayar ve/veya İngilizce kurslarımıza kayıt olmakta acele edin. Sınırlı sayıda kalan kontenjanlarımızdan siz de yararlanın.
Onbinlerce üniversite mezunumuz Kamu Personeli olmak için atama bekliyor ve her yıl bu sayıya yeni onbinlercesi daha ilave oluyor. Kamu personeli olmak giderek zorlaşıyor. Atanamayan öğretmenlerimizin sayısı maalesef yüzbinlerle ifade ediliyor. Çorum’da KPSS başarısını artırmak düşüncesiyle kollarımızı sıvadık. Yılların markası Pegem Akademi kalitesini Çorum’a getirdik. İlimizde KPSS Hazırlıktaki boşluğu doldurmak üzere Pegem Akademi ile KPSS sektörüne iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyoruz. Tüm Türkiye’de başarısını kanıtlamış Pegem Akademi, Language Centre güvencesiyle Çorum’da… İster eğitim bilimlerden hazırlanın, ister genel kültür-genel yetenekten, isterseniz A-Grubu ya da B-Grubu kadrolar için hazırlık yapın sizi Language Centre – Pegem Akademi hedefinize ulaştıracaktır. Bol dokümanımız, deneyimli kadromuz ve modern binamızla biz hazırız. Lise, ön lisans ya da lisans mezunu tüm KPSS adaylarını görüşmek ve erken kayıt indirimlerimizden faydalandırmak üzere merkezimize bekliyoruz.”
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim