Erdoğan Küçükdeniz (67), isimli vatandaş arkadaşıyla birlikte Bahçelievler Mahallesi Melik Gazi Bağları’nda bulunan bahçesine gitti.

Küçükdeniz, burada bir süre arkadaşıyla sohbet ettikten sonra bahçe içerisinde bulunan 10 metre derinliğindeki su kuyusunun içerisindeki su motorunu tamir için kalın bir iple yardımıyla aşağıya indi. Küçükdeniz, yukarı çıkarken kalın ip ilinden kurtuldu ve su kuyusuna düştü.

Yanında bulunan arkadaşı Erdoğan Küçükdeniz’i soğuk olan su kuyusundan çıkarmak için yoğun çaba harcadı. Ancak, başaramadı. Olay yerine gelen Çorum Belediyesi itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yaşlı adam düştüğü kuyudan çıkarıldı.

Erdoğan Küçükdeniz, “Su kuyusuna su motorunu tamir etmek için inmiştim. İple aşağı sarktım. Çıkarken de iple çıkabileceğimi düşündüm. Ancak, gücüm tükenince 10 metre derinliğindeki kuyuya düştüm. Su çok soğuktu. İtfaiye ve sağlık ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

Küçükdeniz, 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim