Leyla-Mustafa Külcü çiftinin oğulları Kutay, Kitabiye-Ali Şenel çiftinin kızları Sibel ile hayatını birleştirdi.
Özdoğanlar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenine, AKP Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Alper Zahir, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, AKP eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Külcü ve Şenel aileleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.
Genç çiftin nikâhını Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü kıyarken, nikah şahitliklerini Milletvekili Salim Uslu ile CHP İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek yaptı.
Belediye Başkanı Külcü “Evlilik müessesi önemli bir hadisedir. Bir ömür birbirlerine ve sevgililerine sahip çıkmalarını temenni ediyorum. Allah Mesut etsin. Bir yastıkta kocatsın. Hayırlı evlatlara sahip olsunlar” dedi.
Nikâh sonrası yaptığı selamlama konuşmasında davetlilere hitap eden Milletvekili Salim Uslu, genç çifti ve ailelerini kutlayarak mutluluklar diledi. Yemek ikramıyla başlayan düğün töreni müzikli eğlencelerle devam etti.
(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim