Şık mağaza dizaynı kaliteli ve uygun fiyat politikasıyla Çorum’da kuruyemiş sektörüne yeni bir soluk getiren Kuruyemiş Bahçesi’ne ilgi oldukça yoğundu.
Leblebi çeşitlerinden kuruyemişlere, çikolatalı drajelerden lokum çeşitlerine kadar bin bir çeşit ürünün sergilendiği Bahçe’de ayrıca sıcak leblebi ve kuruyemiş ikramı da yapıldı.
Kuruyemiş Bahçesi’nin açılışı, işleyişi ve farklılıkları hakkında bilgi aldığımız mağaza yetkilileri, Kuruyemiş Bahçesi’ni diğerlerinden ayıran özelliğin taze ve kaliteli ürünleri her zaman uygun fiyatlarla müşterilerine sunacağını, burada yılın her günü en uygun fiyatlarla taptaze ürünlerin bulunacağının mümkün olacağını dile getirdi.
“Hep Taze, Hep Ucuz” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen yetkililer, eski kuruyemiş kültürünün yeniden canlandırılacağı Kuruyemiş Bahçesi’nde sürekli olarak sıcak ürün bulunacağını da sözlerine eklediler. Leblebi ve kuruyemişlerin kavrulmasının yapılacağı mağazada böylece müşteriler istedikleri her saatte sıcak ürün satın alabilecekler.
Açılış Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, mesleğin duayenlerinden Burhan Gülşen, Karakeçili Camii emekli imamı Fikret Çıplak, Hamit Camii imamı Gazi Hoş, Ulu Camii imamı Mustafa Gökmen, kuruyemişçi esnafı ve Çorum halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Açılış sonrasında da gün boyu ciddi bir izdiham vardı.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim