Cemiyet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sadık Örgel ve Bülent Özkaleli, Cemiyet Kurucu Üyesi Nihat Karalar’ın da hazır bulunduğu ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi Şeyda Önen, AKP Merkez İlçe Başkanı Yardımcısı Ayhan Boyraz ve Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım da hazır bulundu.
Ziyarette çalışmaları hakkında bilgi veren Şevket Erzen, Çorum basını başta olmak üzere özellikle Anadolu basınının yaşaması ve toplumsal eleştiriyi gündeme taşımasının demokratik gerekliliğine vurgu yaptı.
AKP Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, sivil toplum kuruluşlarını önemsediğini ifade ettiği ziyarette, her zaman STK’ların içinde bulunmaya özen gösterdiğini kaydetti.
“STK’ların Çorum için ne yapabilirim sorusunun etrafında bir araya gelişini çok önemseyen bir siyasetçi olarak, siyasetin de Çorum için ne yapabilirim sorusu etrafında bir araya gelebilmesi gerektiğine inanıyorum” diyen Kurt, özellikle gençlerin geleceğine yönelik projelerin önem çıkmasını arzu ettiğini söyledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim