Türkiye genelinde 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili olabilmek için Saadet Partisi’nden 3 isim aday adaylığını açıkladı.
Saadet Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende, Haydar Kurtaran, Ömer Doğan ve Sedat Aksungur 25. Dönem Çorum milletvekili aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, il teşkilatı üyeleri ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen adaylık toplantısında milletvekili aday adayları birer konuşma yaptı.
Saadet Partisi’nin Milli Görüş’ün tek temsilcisi olduğunu belirten Haydar Kurtaran, “Ahlakı çökmüş bir nesil yetişirse, yapılan hiçbir hizmetin anlamı kalmaz. Saadet Partisi olarak önce ‘ahlak ve maneviyat’ dedik. Toplumsal sorunlardan kurtuluş sadece Saadet Partisi iktidarı ile mümkün. 7 Haziran Seçimleri’nin ülkemiz ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
7 Haziran Seçimleri’nin ülkemiz geleceği için çok önemli olduğunu ifade eden Sedat Aksungur da, “Bu seçimler yok olmayı mı yoksa tarihteki şerefli yerimizi almayı mı tercih edeceğimiz bir seçim olacak. Bu seçimlerde tüm teşkilatımız ile seferberlik ilan ediyoruz. İktidar olup zafer kazanacağız. Milli Görüş davasının arkasında durursanız, Meclis’e girdiğimizde var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.
Çanakkale şehitlerini anarak konuşmasına başlayan Ömer Doğan ise, “Tüm insanlığın saadeti için siyaset yapmak zorundayız. Bizler sömürüye müsaade etmeyen, herkese hakkını veren, yapıcı faaliyetleri destekleyen ve haksız engelleri kaldıran bir düzeni savunuyoruz. Amacımız azınlık bir gurup değil, tüm insanlığa hitap etmektir. Taahhüdümüz temiz toplum, temiz siyaset” dedi.


(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim