Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir’e Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama ziyaretinde bulundu.
Dün gerçekleşen ziyarette Milletvekili Kurt’a AKP İl Başkan Yardımcısı Ayhan Boyraz ve bazı partililer de eşlik etti.
Ziyarette Muhtar Hanefi Özdemir, Milletvekili Kurt’a Ulukavak Mahallesi’nin çözüm bekleyen bazı sorunlarını aktardı.
Muhtar Özdemir, Ulukavak’ın nüfus ve yüzölçümü bakımından Çorum’un en büyük mahallelerinden biri olduğunu anımsatarak, “Mahallemizin değişik noktalarına dağılmış baz istasyonları bizim kanayan bir yaramız. Baz istasyonlarının insan sağlığını tehdit eder boyutta mahalle aralarında bulunması bizi endişelendiriyor. Ayrıca Çiftlik Çayırı bölgesinde bir sağlık ocağına ihtiyacımız var. Bu muhitte yaşayan halkımız, yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Buharaevler Sağlık Ocağı’na yürümek zorunda kalıyor. Bir başka çözüm bekleyen sorunumuz ise Osmancık Köprüsü. Başından beri yanlış plânlanan bu köprü, bir hilkat garibesi duruyor. Üstelik bağlantı noktalarının eksik ve yanlış plânlanmasından ötürü Çevreyolu’ndan Osmancık Caddesi’ne araç geçişi oldukça güç yapılıyor. Şehirlerarası yolculuk yapan özel araçlar bu nedenle kent içine giremiyor, bu da Osmancık Caddesi esnafımızı ekonomik açıdan olumsuz etkiliyor.” diye konuştu.
AKP Milletvekili Kurt ise Ulukavak Mahallesi’ni önemsediklerini belirterek, “Ulukavak Mahallesi’nin belirtilen tüm sorunlarını yakından takip edeceğim. Bu sorunların çözümü noktasında gerekli girişimlerde bulunacağım.” dedi.
Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Kurt ve beraberindekilere teşekkür etti.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim