Milletvekili Kurt’a İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Yusuf Kaya, Üzeyir Esenkaya, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimi eşlik etti.

Proje çalışmaları ve yapılan hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda, Kaymakam Güneş, Belediye Başkanı Çatma, İlçe Başkanı Lek ve Milletvekili Kurt birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından toplantı köy ve mahalle muhtarlarının talep ve sorunlarını dile getirmeleriyle devam etti. 14 mahalle 45 köy muhtarı ile bir araya gelen Kurt, muhtarlardan mahallelerin ve köylerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Köylerin ve mahallelerin acil ihtiyaçlarını belirlemek için böyle bir istişare toplantısı düzenlemeyi uygun gördüklerini kaydeden Milletvekili Kurt; “Gerçekleştirmiş olduğumuz toplantımızda muhtarlarımızın istek ve taleplerini not alarak detaylı istişarelerde bulunduk. İlçemizin ve bütün köylerimizin hizmetlerden faydalanması için var gücümüzle çalışıyoruz. Muhtarlarımızla İstişare etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yoğun katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür eden Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, her fırsatta muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiklerini ve bu tür toplantılarda köy ve mahallelerin acil çözülmesi gereken ihtiyaçlarını masaya yatırdıklarını ifade etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim