Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği’ni ziyaret etti.
Önceki gün yapılan ziyarete AKP Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, AKP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Boyraz ile AKP Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım katıldı. Ziyarette Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci’nin yanı sıra ise Yönetim Kurulu Üyeleri Satılmış İnanç ve Özer Özsaray da hazırda bulundu.
Ziyarette Çorum basınından memnun olduğunu dile getiren AKP Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, kısa dönem milletvekilliğini ardından tekrar aday olduğunu ifade etti. Kurt, “Basının güler yüzü bizler mutlu ediyor. Siyasetçiler basından hep çekinmiştir, fakat ben Çorum basınından çok memnunum. Bizimle ilgili uyarılarınız bizler için çok değerli. Gerçekten bize sahip çıktınız ve motive ettiniz. Bizimle ilgili eksiklerimizi anlattınız. Doğrularımızı yanlışlarımızı aktardınız. “Bizlerde projelerle uğraşıyoruz. Çorum’u geliştirmek için çalışıyoruz. Ne yapıyorsak bunu da beraber yapacağız” ifadelerini kullandı.
Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci ise, Çorum basının tarafsız ve yansız yayıncılık anlayışının olduğunu ve bu yönde yayınlar yapıldığını belirtti. “Doğru olan bildiğimiz ne ise onu yazmaya çalışıyoruz” diyen Demirci, “Çorum basını tarafsız ve yansız yazmaya devam ediyor. Doğru olan bildiğimiz ne ise onu yazmaya çalışıyoruz. Amaç, Çorum için iyi bir şeyler yapabilmektir. Bunun için de siz siyasetçilerle biz gazeteciler daima yol arkadaşlığı yapıyoruz. Bizler memleketin hayrına her türlü hizmete hazırız” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim