Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Beyazay Derneği Temsilcisi Dr. Neslihan Akkuş Hüsülüoğulları, dernek olarak engelli insanların her alanda farkındalık yaratmalarını sağlamak amacıyla yönetimdeki arkadaşları ile projeler geliştirdiklerini ifade etti.

Hüsülüoğulları, engellilerin rapor alma konusunda sıkıntılar çektiğini belirterek bu konuda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Türkiye’de ilk olacak bazı projelerin çalışmalarına dernek olarak başladıklarının müjdesini veren Hüsülüoğulları, bu çalışmalar sonucunda dünya birincileri çıkarmak için yoğun bir çalışma programı hazırladıklarını kaydetti.

Aynı faaliyet içerisinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşların birlikte hareket etmesi gerektiğinin altını çizen Ceritoğlu, Türkiye Beyazay Derneği Temsilcisi Dr.Neslihan Akkuş Hüsülüoğulları ve Yönetim Kurulu üyelerine engelli vatandaşlar için yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Derneğin bütün çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Ceritoğlu, engelli vatandaşlar için hazırlanan tüm projelerin en yakın takipçisi olacaklarını ifade etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim