Türkiye’nin garip bir süreçten geçtiğini belirten Özsaçmacı, İYİ Parti’nin siyasi yelpazede milli merkezi temsil ettiğini ifade ederek, “Merkezin sağında veya solunda değildir. Merkezin kendisidir.
İYİ Parti’nin temsil ettiği milli merkez, tüm vatanseverleri kucaklayan Türkiye’nin makul aklıdır, sağduyusudur. Aklı ve milli çıkarı politikalarının merkezine koyan bir partidir” dedi.

İYİ Parti’nin Çorum’da tüm teşkilatları ile seçimlere her şart ve zeminde hazır olduklarını ve oyların tümüne talip olduklarını belirten Özsaçmacı, “Kuralları ve kanunları yerine getirmemize rağmen partimizin seçimlere katılmaması için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan bir yapıya karşı elbette bizler de boş durmadık, durmayacağız” diye konuştu.

“BOZULAN OYUNUNUZ SİZLERİN KİMYASINI DAHA DA BOZMUŞ ANLAŞILAN”

Özsaçmacı, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“İktidar partisinin Çorum iline atanmış olan Amasyalı Başkanının Çorumlu seçmene Çorum’a yapılan yatırımlar ve hizmetleri ile alakalı açıklamalar yapması beklenirken; algılarla oynamayı tercih ederek yolsuzluk, hırsızlık, yağma düzenin üstünü örtmeye çalışmıştır. Çünkü aklı; olan ile alan arasına sıkışmıştır.

Kin ekip kan biçme şarlatanlığı yapıp, her ciddi durum karşısında sunacak bahanesi, ‘kandırıldık’ olan Amasyalı AKP Çorum il başkanına birkaç hatırlatma;

Seçimlere girme hakkımız kanunların öngördüğü koşullarda olmasına rağmen partimizin seçimlere katılmasını engellemek için karar çıkarttırmaya çalışırken bozulan oyununuz sizlerin kimyasını daha da bozmuş anlaşılan.”

“SİZİ FATİHA BİLMEZLER”

“Açılım demişsizin, şemsiye, proje ifadeleri ile saçılmışsınız; 2001 yılında milletvekili transferleri ile kurulan AKP transfer ve hilelerin temsilcisidir. Zamanın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal’ın ve CHP’nin destek vermesi ile Genel Başkanınızın ara seçimle milletvekili olması nasıl ifade edilmelidir.

‘Fatiha bilmezler, hayvanı mahlûkatla gezenler, aile çoluk çocuk bilmez, ağzından salyalar saçıyor’ gibi oldukça uzun ifadelerde bulunduğunuz, şimdilerde Cukka ittifakı kurduğunuz Devlet Bahçeli’nin Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı olmasını sağlarken demokrasinin önü açıldı ifadelerini nasıl açıklayacaksınız? Yoksa Cukka ittifakınızın sonucunda ortağınıza öğreteceğiniz Fatiha’dan sonra amin mi dedirteceksiniz.”

“PROJE NEDİR BİLİR MİSİNİZ EY AKP’LİLER”

“Numan, Süleyman, Tuğrul partinize katılırken hangi duyguları taşıyıp hokkabazlığınızı her devre göre nasıl kılıflandırdınız?

Proje nedir biliyor musun; Tunus, Libya, Mısır, Yemen, Suriye, Irak, İran ve toplamda 20 küsür ülkenin sınırlarının ve yönetimlerinin değişmesini amaçlayan, yüz binlerce Müslüman’ın ölümüne yol açan projenin adı Büyük Ortadoğu Projesidir. Bu projenin Eş Başkanı kimdir?

Mukaddesat ile başlayıp kumpas kurarken siz emredin Hocam deyip ne istediniz de vermedim diyerek suçüstü basıldığınız paralel mi yatay mı cemaat mi örgüt mü travması yaşayan aklınızla bu millete devlete kumpas kurarak Ergenekon, Balyoz gibi isimlendirmelerle mağdur ettikleriniz bizimledir, bizi desteklemektedir. FETÖ’nün para babaları da sizinledir el ele kol kola berabersinizdir. Kendi suçlarınızı örtmek adına milletin aklı ile dalga geçer gibi nemelazımcılık tavırlarınız, akmaz kokmaz rolleriniz bu bir müptezelliktir. Nihayetini 24 Haziranda daha iyi öğreneceksiniz”.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim