Mustafa Kürbüz, gazetemize yaptığı açıklamada, Sungurlu Ticaret Borsasına yeni bir soluk ve enerji getirmek için aday olduğunu belirterek, Ticaret Borsasını layık olduğu yere taşımak için var gücüyle çalışacaklarını ifade etti.

Seçimlerin bir bayrak ve hizmet yarışı olduğunu kaydeden Kürbüz, “Ticaret Borsamızı bir adım daha ileriye götürmek, daha işlevsel hale getirmek, borsanın muhatabı olan sektörlerin gelişimlerini hızlandırmak adına değerli büyüklerimizin, kanaat önderlerimizin, ilçemizde faaliyet göstermekte olan kıymetli borsa üyelerimizin desteğiyle Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı'na adayım.” dedi.

Mustafa Kürbüz, açıklamasında şunları dile getirdi:

“Değerli Sungurlulu dostlarım hizmet etmenin önemini kavramış biri olarak bu güne kadar sürdürdüğüm çalışmalarımı bir adım ileriye taşımak, enerjimi ve birikimimi paylaşmak adına sizlerin desteği ile Sungurlu Ticaret Borsası başkanlığına aday olmuş bulunmaktayım.

Yapmış bulundukları çalışmalardan dolayı tüm başkanlarımızı ve yönetimde yer alan dostlarımızı minnetle anıyorum. Çağımızın bütün gereklerini, dinamizmini ve entegrasyonunu göz önüne alarak Sungurlu Ticaret Borsamıza yeni bir soluk ve enerji getirmek ve böylelikle başarılı çalışmalara imza atmak en büyük dileğimizdir.

Şu unutulmamalıdır ki hiçbir makam sonsuza kadar vazgeçilmez olmamalı. Verilen sözler tutulmalı ve enerjisini hizmete aktarma derdin de olan yeni jenerasyonlara devredilmelidir. Dinamik kardeşlerimiz ve tecrübeli büyüklerimiz ile bu hayırlı yarışa girmiş olmanın en büyük sebebi var olanı daha ileriye taşıma çabasıdır.

Kolektif aklın önemini kavramış biri olarak tek sözüm yılmadan çalışmak ve Ticaret Borsamızı layık olduğu yere taşımaktır. Sungurlu halkımızın desteği bu sebeple son derece önemlidir. Bu önemi kavramış bir kardeşiniz olarak adaylığımı saygı ve sevgilerim ile yüksek müsaadelerinize sunarım.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim