Programda bir açış konuşması yapan Okul Müdürü Cemalettin Tunç, “Öğrencilerimizin derslerine çalışmanın yanında kültür ve sanat faaliyetleri ile tanışmaları, hatta bu etkinliklerin tam merkezinde olmaları için planlamalarımızı yaptık. Özellikle öğrencilerimizin bir ustanın, bir üstadın dizinin dibinde oturarak gerçek kültür ve sanatı öğrenmelerine fırsat tanımaya çalıştık” dedi.

Konuşmanın ardından müzik öğretmeni Dilber Çolak yönetiminde, Kültür ve Sanat Kulübü Çocuk Korosu, kuşaktan kuşağa aktarılan türkülerden oluşan bir repertuar ile etkileyici bir konser icra etti. Konsere, klavyede Bünyamin Taşdemir, bağlamada Ercan Aygün ve üflemeli sazlarda Hakan Katı eşlik etti. Konserin ardından Okul Müdürü Cemalettin Tunç tarafından katkı sunanlara plaket verildi.

Ersoy Özkeskin yönetiminde Kültür ve Sanat Kulübü Şiir Gurubu tarafından düzenlenen şiir dinletisinde, büyük şairlerin büyük şiirleri minik yürekler tarafından seslendirildi.

Karip Tilki ve Erol Uzun yönetiminde okul halk oyunları ekiplerinin sahne performansları ilgiyle izlendi.

Programın ardından; öğrencilerin katıldıkları TEGV kültür ve sanat etkinliklerinde ürettikleri eserler, açılan sergi ile izleyenlerin beğenisine sunuldu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim