Dün Halil İbrahim Kaya başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdullah Tokgöz; Valilik özel kalem bütçesi ve kendisine bağlı müdürlüklerin bütçeleri konusunda bilgi verdi.

Harcama kalemi altında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün talepleri bulunduğunu anlatan Tokgöz, taleplerle birlikte bütçe tutarının 1.452.500 TL olduğunu anlattı.

Mal ve malzeme alımı için 47.500 TL., hizmet alımları için 5bin TL., Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne amatör spor kulüplerine tahsis edilecek spor malzemeleri için 150 bin taşıt kiralama faaliyetleri için 150 bin lira olmak üzere toplam 300 bin lira, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü için 400 bin lira, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü için 450 bin lira ayrıca Osmancık’a toprak işleme atölyesi kurulması için 250 bin lira ödenek istendiğini belirten Abdullah Tokgöz, Valilik Özel Kalem bütçesi için de 500 bin lira gerektiğini anlattı. Yapılan bilgilendirmenin ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne 1.452.500 lira, Valilik Özel Kaleme de 500 bin lira ödenek ayrılmasına karar verildi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim