Hacı Bektaş Vakfı’nın Yıldızpark’ta düzenlediği geceye Milletvekili Oğuzhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Aşgın ile birlikte katılan AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan, bu gece sağlanan birlik beraberliğin bozulmamasını temenni etti.

Geceye katılanları selamlayarak “Çorum bizim sevdamız” diyerek konuşmasına başlayan Milletvekili Ceylan, “Çorum’da beraber yaşıyoruz. Burada doğduk, büyüdük ve burada hayatımızı idame ettiriyoruz. Burada da Allah’ın dediği zamanda cenazemizi kaldıracaklar. Biz bu kenti bu kadar çok seviyoruz” dedi.

Böyle güzel bir gecede tüm kesimleri buluşturan Dede Nurettin Aksoy’a teşekkür eden Ceylan, 10 ay önce yine arsa için biraraya geldiklerini, daha sonra da bu tür programlarda buluştuklarını belirterek “Çorum adına bir yola çıktık. Toplumsal anlamda güzel bir kültür merkezi yapma adına yola çıktık. Bu yolda başta Çorum’un tüm dertleriyle dertlenen işinden çok Çorumluları düşünen Ahmet Ahnlatcı’ya büyük bir alkış istiyorum. Bu kürsüden kendisi yokken onun adına vadettiğimiz bağışı da yaptığı için teşekkür ediyorum. Sizlere kısaca şunu söylüyorum. Emin olun o binanın temeli de atılacak bir gün açılış kordelasını da beraber keseceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü biz hangi işe başladıysak sonuçlandırdık. Hiçbir zaman hayır işi yarıda kalmaz. Yeter ki Çorum’da bu birlik beraberlik kardeşlik ruhunu kimsenin bozmasına fırsat vermeyelim. Allahü Teala hepimize sağlık sıhhat versin” diye konuştu.

Bu tür ortamlarda siyaset konuşmadığını bildirerek 31 Mart yerel seçimleri için CHP’nin de AK Parti’nin de pırıl pırıl adaylarını tebrik ettiğini ifade eden ve bugüne kadar Çorum’da seçimlerin seviyeli şekilde yapıldığına dikkat çeken Ceylan, sandıktan çıkacak sonuçlara herkesin saygı duyacağını, oy verdikten sonra Çorum adına birlik beraberliğin süreceğini, önemli olanının Türkiye ve Çorum’un kazanması olduğunu sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim