TÜGVA Teşkilat Buluşması Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bünyesindeki Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere hitap etti.

TÜGVA Osmancık Temsilcisi Arif Emre Gökel de teşkilat buluşmasına 81 ilden vakıf temsilcilerinin katıldığını belirtti. Etkinlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlere yönelik tavsiyelerde bulunduğunu ifade eden Gökel “Cumhurbaşkanımızın teşkilat buluşmamızı onurlandırması bizleri çok mutlu etti. Cumhurbaşkanımız gençlere yönelik önemli tavsiyelerde bulundu. Vakıf temsilcileri olarak bizlere düşen görevler hakkında da önemli tavsiyeleri oldu. Cumhurbaşkanımızın gençliğe verdiği önemi ve desteği yakından hissettik. TÜGVA’nın ülkemiz için, milletimiz için, gençlerimiz için ne kadar büyük bir misyon üstlendiğini de daha iyi idrak etmemize vesile oldu. Bu şevk ile vakfımızın vizyonuna uygun olarak Türk gençliği için çalışmalarımızı yürütüleceğiz” dedi.

TÜGVA Teşkilat Buluşmasına Çorum’dan katılan vakıf temsilcileri ayrıca Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya ziyarette bulundu. Vakıf Temsilcileri ayrıca AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile Ak Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’u da ziyaret ederek TÜGVA’nın Çorum’daki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim