Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki FETÖ/PDY Terör Örgütü mensuplarınca düzenlenen darbe girişiminin ardından başlayan Çorum’daki demokrasi nöbetine her gün katılan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü vatandaşlara yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler veriyor.
Türkiye’de devletin içinde adeta bir ur haline gelmiş olan FETÖ/PDY örgütünün Allah’ın izniyle mahvolup gideceğini dile getiren Belediye Başkanı Külcü, her kesimden vatandaşın Saat Kulesi’nde sürdürülen demokrasi nöbetlerine destek vererek ülkesine sahip çıktığını dile getirdi.
Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ikinci bir emir gelene kadar sokaklarda olmaya devam edeceklerini belirterek vatandaşa “su uyur düşman uyumaz’ atasözünü hatırlatan Başkan Külcü, “Biz de uyumuyoruz, uyumayacağız. Demokrasi nöbetimize destek veren Çorum merkez köy ve mahalle muhtarları başta olmak üzere tüm kişi, kurum ve kuruluşlara demokrasiye sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum.
Bu alana gelen Irak Türkmenleri kardeşlerimiz de bize dostluk ve vefalarını gösterdiler. Türkiye’nin en kanlı darbe girişimi sonrasında toplumun tüm kesimleri bu vatanın bölünmeyeceğinin mesajını tüm dünyaya verdiler. Kimse bundan sonra bizi oyuna getiremeyecek. Devlet içindeki FETÖ/PDY mensupları 3 aylık OHAL süresinde temizlenecek. Bundan milletimizin şüphesi olmasın. Tüm ihanet şebekelerini çökertmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.





(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim