AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, partinin il teşkilatı ile birlikte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.
Partinin Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle teşkilatı üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Anaç, Buhara Dergisi’nin düzenlediği Geleneksel Medya Ödülleri töreninde “Yılın Belediye Başkanı” seçilen Külcü’yü kutladı.
Anaç, “Partimizin Merkez İlçe Kongresi’nde bizi ziyaret eden Belediye Başkanımıza iadeyi ziyarette bulunmak istedik. Çalışmaları ile Türkiye kamuoyunun yakından takip ettiği Belediye Başkanımızın başarılı çalışmalarının devam edeceğinden kuşkumuz yok” dedi.
Konukları ile bir süre sohbette bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, “Belediye başkanı olarak yaptığımız tüm hizmetlerde, bize oy vermiş olsun veya olmasın herkesi bir görmek durumundayız. İnancımızın gereği, tarafsız ve objektif olmak, hizmette adaleti sağlamak zorundayız. Ben de sizin içinizden bir kardeşiniz olarak yaptığınız ve yapacağınız tüm çalışmalarınızda yanınızda olacağım” dedi.
Konuşmasında AK Parti’nin 13 yıllık dönemini de değerlendiren Başkan Külcü, “Yeni Türkiye’nin inşa edildiği bu dönem, modern dünyanın algıladığı bir devlet yönetimi olarak tarihe geçecek. Bizi tanıyanlar geriye dönüp baktıklarında hayırla yâd edecekler. Bu kadar uzun süre iktidarda kalmış bir parti olarak bunun dünyada bir başka örneğinin olmadığını görüyoruz. Başarı, AK Parti teşkilatının ortak başarısıdır” diye konuştu.
“Yılın Belediye Başkanı” seçilmesini de değerlendiren Başkan Külcü, “Seçilmiş olmak insana farklı bir haz verir. Bu tür ödüller bizim daha fazla motive olmamıza vesile olur” diyerek ziyaretlerinden dolayı partililere teşekkür etti.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim