Çorum Hitit Esnaf Sanatkâr Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi ve yönetimi, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti.
Kooperatif Başkanı Çerikçi, ziyarette yeni kurulan kooperatifleri hakkında Başkan Külcü’ye bilgiler verdi.
Kooperatifin normal çalışma düzenine başladığını söyleyen Erdoğan Çerikçi, “Kredi verebilecek durumdayız. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde ilimizin bütün dinamikleriyle çalışmayı arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de kooperatifin tüm Çorum esnafına hayırlı olması temennisinde bulunarak, ziyaret nedeniyle Erdoğan Çerikçi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Türkiye’nin büyüyen ve gelişen bir ekonomiye sahip olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Ekonomimizin ticaretimizin omurgasını da esnafımız oluşturuyor. Sizin güçlü bir yapıya sahip olmanız esnafımızın işini kolaylaştıracaktır. Onların yapacakları yeni yatırımlarda ve yeni kuracakları işlerde güven verir. Buradan baktığımızda esnaf kooperatiflerimizin önemi daha ön plana çıkıyor. İlimizde kurulan ikinci esnaf kooperatifi olmuştur. Buda rekabete neden olacağı için kaliteyi de artıracaktır. Amacımız insanların verilen hizmetten memnun kalmalarıdır” dedi.
(Volkan SINAYUÇ) 
Editör: TE Bilisim