Muzaffer Külcü, sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamasında “Bizim geldiğimiz yer de bellidir, durduğumuz yer de bellidir” diye konuştu.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi’ni açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Külcü, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak “Nezaket ve sadakat birbirleri ile çelişen kavramlar değildir. Hem nezaketinizi hem de sadakatinizi muhafaza edebilirsiniz. Ayrıca bu değerler insanı, insan yapan hasletlerdir. Merak edenler için bir kez daha söylüyorum. Bizim geldiğimiz yer de bellidir, durduğumuz yer de bellidir. NOKTA” görüşüne yer verdi.

Öte yandan eski Başkan Külcü Gelecek Partisi’nin kurucular kurulunda yer alan eski AK Parti İl Başkanı ve meslektaşı Avukat Rumi Bekiroğlu’nu tebrik etti. Külcü, yaptığı paylaşımda “Gelecek Partisi Kurucular Kurulu’nda yer alan, uzun süre birlikte siyaset yaptığımız değerli meslektaşım Av. Rumi Bekiroğlu’nu tebrik ederek, şehrimiz için hayırlı ve faydalı olmasını dilerim” görüşüne yer verdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim