Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleriyle buluşan Başkan Külcü, yaklaşan referandum öncesi de değerlendirmelerde bulundu. Merkez ilçe teşkilatlarının yerel siyasette üstlendiği öneme de değinen Külcü, referandum öncesi merkez ilçe teşkilatına önemli görevler düştüğünü vurguladı.

Siyasetin en zorlu yerinin teşkilatlardaki görevler olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Yapılan işlerin zorlukları ve daha birçok zorluğu teşkilatlar yaşar. Bunun en ağır şekilde hissedildiği yer ise merkez ilçe teşkilatlarıdır. Merkez ilçe sınırları içerisinde yaşayan 290 bin insan var. Onların işlerini takip etmek, siyasi meselelerini, günlük sorunlarını çözmek, bir netice almışsanız onu iletmek hepsi sizlerin yükümlülüğündeki işler.” dedi.

BAŞKAN KÜLCÜ’DEN ERHAN AKAR’A ZİYARET

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yönetim kurulu toplantısı öncesi Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’ı ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Turhan Candan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Külcü, parti çalışmaları hakkında Akar’dan bilgiler aldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim