Vali Ahmet Kara, Çeşmeören Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda okuyan 2. sınıf öğrencisi Yağmur Yılmaz’a, Cumhurbaşkanı’ndan mektup yazarak istediği tablet bilgisayarı hediye etti.
Merkez’e bağlı Hacıpaşa Köyü’nde yaşayan 8 yaşındaki Yağmur Yılmaz dün babası Ekrem Yılmaz’la birlikte Vali Ahmet Kara’nın konuğu oldu.
Vali Kara, Yağmur Yılmaz’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazarak kendisinden tablet bilgisayar istediğini, bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorum Valiliği’ne ulaşarak gereğinin yapılmasını emrettiğini aktardı.
Ahmet Kara dün, babası Ekrem Yılmaz’la birlikte kabul ettiği küçük Yağmur’un istediği tablet bilgisayarı Cumhurbaşkanı Erdoğan adına kendisine verirken, küçük kıza bir de kol saati hediye etti.
Bütün arkadaşlarına aileleri tarafından tablet bilgisayar alındığını ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sevdiği için kendisinden böyle bir talepte bulunduğunu söyleyen Yağmur Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Valimiz’e dileğimi yerine getirdikleri için çok teşekkür ederim.” dedi.
Baba Ekrem Yılmaz da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Vali Kara’ya konuya gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim