Babasının mesleğini sürdüren Bekircan Kasnaklı tarafından bir aylık bir çalışma sonucunda kurulan Çorbacı Hacıbey Yöresel Lezzetler Lokantası, sanayi esnafının damak tadına uyan yöresel lezzetleriyle hizmet vermeye başladı.
Küçük Sanayi Sitesi 27. Sokak No: 2 (Yapı Kredi Bankası arkası) adresinde bulunan Çorbacı Hacıbey Yöresel Lezzetler Lokantası’nın açılışına Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum Aşçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür, Genç MÜSİAD Başkanı Alper Tığlı ve yönetimi, TSO Meclis Üyesi Ömer Altıkardeş, Çorum Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri Ve İşadamları Derneği (ÇOSİAD) eski Başkanı Bülent Onur, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.
İşletme olarak zengin bir mönü ile sanayi esnafına hizmet vereceklerini belirten Bekircan Kasnaklı, İşkembe, Tuzlama, Damar, Dil Paça, Beykoz Paça, Tırnak Paça, Kuzu etli Şehriye, Mercimek, Ezogelin gibi çorbaların yanında Hindi Dolma, Kaz Dolma, Kuzu Dolma ve Testi Kebabı gibi yöresel lezzetlerin büyük beğeni toplayacağına inandıklarını vurguladı.
Ayrıca Kıymalı, Kaşarlı, Kuşbaşılı, Kavurmalı, Pastırmalı, Sucuklu ve Dört Mevsim Karadeniz Pidesi’nin yanında Kuzu Şiş, Kelebek Izgara, Kanat Izgara, Köfte, Tavuk Pirzola, Pastırmalı, Kıymalı, Sucuklu ve Kavurmalı Yumurta ile de değişik tatları esnafa en hijyenik ortamda sunacaklarını anlatan Kasnaklı, iki katlı mekanlarının yemekli toplantılara da evsahipliği yapabileceğini söyledi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim