24 Haziran Genel Seçimleri’ne yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İskilip ve Bayat’ta bazı sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Seçmenlere İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in selâmını ileten Bekir Özsaçmacı, “İYİ Parti’nin iktidar olmasıyla ülkemizi hukuk ve adalet ile yöneteceğiz.” dedi.

İl Başkanı Özsaçmacı’ya ziyaretlerinde Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İl Disiplin Kurulu Başkanı Muhsin Kocasaraç, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Haydar Çiftçi ile bazı teşkilat üyeleri eşlik etti.

İskilip Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top ile de görüşen Özsaçmacı, küçük esnafın yaşamış olduğu sıkıntıları çok iyi bildiklerini belirterek, “AVM ve market zincirlerinin çoğalmasıyla küçük esnafın sorunları da artış gösterdi. Biz esnafımızın her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteğiyle iktidar olduğumuzda esnafımızın kalkınması için daha çok çalışacağız.” diye konuştu.

İskilip’den sonra Bayat’a geçen Özsaçmacı ve beraberindekiler ilçedeki işyerlerini ziyaret ederek, 24 Haziran Seçimleri için destek istediler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim