Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güzellik Hizmetleri ve Saç Bakım Alanı Şefi Asuman Yavaş tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen eğitimlere devam edildi. Tuncay Kuaför sahibi Tuncay Çağlayan ve ekibi tarafından Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitime çok sayıda öğrenci katıldı.

İlk olarak alanın öğrencilere tanıtılması ile başlayan programda konuşan Yavaş, alandaki teknolojik gelişme ve uygulamalar konusunda sektör içindeki deneyimli kişilerle işbirliği yaparak öğrencilerini bilgilendirdiklerini söyledi. Bu kapsamda düzenlenen eğitime ise deneyimli kuaför Tuncay Çağlayan’ı davet ettiklerini anlatan Asuman Yavaş, kendisini öğrencilerle buluşturmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Yavaş, okul bünyesinde alanlarının uygulama salonu ve kuaförünün Pazar günleri hariç her gün 08.00-18.00 saatleri arasında tüm Çorumlulara saç kesimi ve bakımı, boya, ambre, manikür-pedikür, cilt bakımı gibi hizmetleri bitkisel ürünlerle öğretmen ve usta öğretici gözetiminde uyguladıklarını sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından öğrencilere Tuncay Çağlayan tarafından çeşitli konularda eğitim verilerek, onlardan gelen sorular da cevaplandırıldı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim