Çorum Berberler ve Kuaförler Odası, üyelerini birlik ve beraberlik kahvaltısında buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Pazar günü Hıfzı Veldet Velidedeoğlu Parkı içinde berber esnafını kahvaltıda buluşturan Oda Başkanı Mustafa Köse, dün de kuaför ve güzellik salonu işletmecilerini bir araya getirdi.

Odaya kayıtlı çok sayıda kuaför ve güzellik salonu işletmecilerinin aileleriyle birlikte katıldığı kahvaltı programı ise Bambu Mangal’da gerçekleşti. Oda Başkanı Mustafa Köse ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu etkinlikte bir araya gelen oda üyeleri dostlukları pekiştirerek, bol bol sohbet etme imkanı buldular. Köse, etkinlikle meslektaşların birbirlerini tanıyıp, tartışma ve istişarede bulunma fırsatı yakaladıklarını da vurguladı.

Oda Başkanı Köse, oda üyelerinin birlik ve beraberlik kahvaltısına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek, bu tür organizasyonların devam edeceğinin mesajını verdi. Köse ayrıca odalarına kayıtlı 150 bayan kuaför, 50 güzellik salonu, 247 erkek berberi, 86’da diğer meslek mensubu olmak üzere toplam 567 üyelerinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim