CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, CHP Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, İl Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke ve Gençlik kolları başkanı Onur Topkül’den oluşan heyet sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarını ziyaret etti.

İlk olarak Damızlık Sığır Yetiştiricileri ve Süt Birliği’ne giden CHP Heyetinin Son durağı Çorum Pankobirlik oldu. Ziyaretin Ana gündemi Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik derin kriz ve krizden çıkış eylem planı oldu. CHP’li heyet CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin hazırlamış olduğu 32 sayfalık bir sunumu sivil toplum kuruluşu yöneticilerine takdim etti ve yaşanan derin kriz hakkında bilgi alışverişi yaptılar.

32 sayfadan oluşan ekonomi sunumu içerisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13 maddelik çözüm önerileri ve 9 maddeden oluşan hükümetin yanıtlaması istemiyle ekonomi soruları ve bunlara ek olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın ekonomi sunumu yer aldı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim