Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) 3 bin m2'lik tesiste sucuk, salam, sosis, pastırma, çemen ve kavurma alanında üretim yapan Köytaş Et Mamulleri, piliç sektörünün en çok bilinen markalarından biri olan Beypiliç'in Çorum geneli bayiliğini üstlendi.
Köytaş Genel Müdür Yardımcısı Ercan Keyvan, yaptığı açıklamada, kaliteyi ve hijyeni ön planda tutan Beypiliç markasıyla birlikte güçlerine güç kattıklarını söyledi. Beypiliç ürünlerinin de tüketicilere sağlıklı olarak ulaşmasının kendileri için önemli olduğunu ifade eden Keyvan, “Özel olarak ambalajlanmış Beypiliç ürünlerini de soğuk zincir bozulmadan, frigorifik araçlarımızla, en uygun koşullarda satış noktalarına ulaştırıyoruz. Kaliteli ve güvenilir gıdaları halkımıza en uygun şekilde ulaştırmak bizim görevimiz” dedi.
Köytaş ürünlerinin kalitesini herkesin bildiğini vurgulayan Keyvan, “Bu kalitenin yanında yine kaliteli bir piliç firması olsun istedik. Bu yüzden Beypiliç firmasının bayiliğini aldık” diye konuştu.
Çorum ili için yatırımlarının artarak süreceğinin altını çizen Keyvan sözlerini şöyle sürdürdü: “Durağan bir ekonominin yaşandığı süreç içerisinde yatırımlarımıza ara vermeden devam ettik. Çalışmaya, üretmeye, emek harcayarak kazanmaya ve kazandırmaya inanan Köytaş gelecekteki başarısının anahtarı da yine çalışmak, üretmek ve emek vererek haklı kazanç olacaktır”
Köytaş Genel Müdür Yardımcısı Ercan Keyvan, Beypiliç'in Bolu Göynük'teki fabrikasında Türkiye Satış Müdürü Bülent Yüksel ile görüşerek bayiliği aldı.
(Volkan SINAYUÇ) 
Editör: TE Bilisim