Dernek Başkanı İsa Şahin, “Köyümüze göstermiş olduğunuz destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Dernek olarak Ankara’da köyümüzün kültürünü, gelenek ve göreneklerini hemşehrilerimize unutturmamak adına çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda Mamak’ta açmayı planladığımız dernek binası için desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
Büyükdona Köyü Muhtarı Sebahattin Doğan ise, “Köyümüze desteklerinizle kilittaşı, içmesuyu isale hattı ve çocuk oyun grubu yapıldı. Çalışmalar bu sene de devam edecek, destekleriniz için teşekkür ederim. Köyümüze gölet yapılması için talebimiz var. Bu konuda da destek ve katkılarınızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Köylerin bütün ihtiyaçlarının karşılanmaya çalışıldığının altını çizen Uslu ise, “Köylerimizin büyük bir çoğunluğu şebekeli içme suyundan, kanalizasyon tesisinden, asfalt yoldan, kilitli beton parke taşından faydalanır hale gelmiştir. İl Özel İdaremizin kurulduğu 2005 yılından bugüne kadar Büyükdona Köyümüzde; stabilize, asfalt çalışmaları, içme suyu isale hattı yapım ve onarım çalışmaları, fosseptik ve kanalizasyon şebekesi çalışmaları, kilitaşı döşenmesi ve çocuk oyun grubu yapılması gibi çalışmalar yapılarak hizmete sunulmuştur. Köyümüze hayırlı olsun. Gölet talebinizi de ilgili kurumlara ileteceğiz” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim