Mehmet Karadağ, Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi, 22. Dönem Çorum Milletvekili ve Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu, eski Milletvekili ve eski Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas’la beraber Kargı’da bir dizi temaslarda bulundu.

Belediye Meclis Salonu’nda muhtarlarla bir araya gelen Karadağ, Kargı’ya hizmet anlamında öncelik verdiklerini belirterek, bu yıl itibarıyla ilçenin bütün köy yollarının asfalt, kanalizasyon ve kilit taşı çalışmalarını tamamen bitireceklerini söyledi. Karadağ, “Eksik kalan tüm köylerimizin çocuk parklarından vb. ihtiyaçlarını da tamamen karşılayacağız. Son beş aylık süre içerisinde tüm ilçelerimizin köylerini tekrar elden geçirdik. Bütçemizin büyük bir kısmını Kargı’nın sulama projeleri için ayırıyoruz.” dedi.

Hizmet sunarken tasarruf yapmayı da çok önemsediklerini vurgulayan Karadağ, “Bu nedenle İl Genel Meclisi’ndeki komisyonlarımızın sayısını 10’dan 8’e düşürdük. Ayrıca iki tane komisyonu, işlevini tamamlaması nedeniyle kaldırdık. Ayrıca komisyon üye sayısını 5’ten 3’e düşürdük. Yani beş kişinin yaptığı işi üç kişi de yapar dedik. Böylece aylık 19 bin lira, yıllık ise 234 bin lira tasarruf sağlayarak köylerimizin hizmetine sunma imkânı oluşturduk.” diye konuştu.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim